Skip to content

Despre noi

Considerand ca, in contextul socio-economic actual, familia reprezinta o valoare ce trebuie pastrata si sustinuta, ne-am indreptat atentia catre copiii din familiile cu multiple probleme sociale aflati in situatia de a fi abandonati, neglijati, abuzati. Viziunea noastra este o lume in care fiecare copil sa creasca si sa se dezvolte armonios intr-o familie, iar parintii sa fie primii aparatori ai drepturilor acestuia.

Respectandu-si misiunea, Fundatia Copiii Nostri a adresat toate proiectele sale urmatoarelor trei categorii de beneficiari:

Copii care traiesc in familiile defavorizate din punct de vedere economic si/sau social. Desi traiesc in familia lor  naturala acesti copii nu au conditii de nutritie, igiena, crestere si dezvoltare corespunzatoare varstei lor ca urmare a multiplelor probleme cu care se confrunta familia.

Familiile acestor copii care, de cele mai multe ori, au un nivel de educatie foarte scazut si care fie ca nu stiu, fie ca nu inteleg cum sa gaseasca solutii pentru problemele cu care se confrunta.

Personalul care lucreaza cu copii in institutii de ocrotire, de educatie, scoli, gradinite, in ONG-uri sau in alte  imprejurari.

Oferta de servicii a Fundatiei Copiii Nostri catre beneficiari  respecta urmatoarele principii:

  • adresabilitate larga;
  • nediscriminare cu privire la sex, varsta, origine etnica si cultura;
  • asistenta complexa;
  • continuitatea asistentei acordate beneficiarilor si dupa terminarea unui proiect;
  •  urmarirea cazurilor pe termen mediu si lung, evaluarea  rezultatelor finale.

Fundatia Copiii Nostri dispune de o baza de date care reflecta situatiile specifice fiecarui copil. Respectarea unor criterii de selectie clare si concrete este deosebit de importanta intrucat, in contextul socio-economic actual specific perioadei in care se afla Romania, numarul copiilor care ar avea nevoie de asistenta este din ce in ce mai mare. Disponibilitatile limitate de fonduri obliga la aplicarea unei selectii riguroase si respectarea unor criterii de selectie specifice obiectivelor fiecarui proiect.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: