Skip to content
03/03/2014 / fcn61

Te-ai hotarat unde directionezi 2%?

Contribuie la educatia unui copil

si la dezvoltarea spiritului de intr-ajutorare in comunitate

Directioneaza 2 % din impozitul pe venit, pe care l-ai virat statului in 2013 catre 

FUNDATIA COPIII NOSTRI 

organizatie umanitara non profit infiintata prin hot. civila nr 45/23.07.1992

Misiunea noastra este aceea de a ajuta copiii din familiile defavorizate, familii care se confrunta cu probleme social/economice sau familii monoparentale, creându-le condiţii pentru o viaţă  şi o educaţie corespunzătoare în cadrul familiei. Din 1992 pana astazi ne-am dedicat acestei misiuni si de atunci, pentru peste 2000 de copii am putut preveni abandonul familial sau scolar – ca dovada a integrarii lor scolare bune fiind faptul ca peste jumatate din ei au primit diplome de merit. Anul acesta, 420 de copii primesc servicii educationale si sociale in Centrele de Resurse si Sprijin in Educatie pe care le-am infiintat  in comunitati rurale cu multiple probleme sociale. Informatii detaliate despre proiectele noastre puteti gasi pe pagina web www.fcn.org.ro.

CUM PROCEDEZI:
a. Daca anul trecut ai obtinut venituri DE LA UN SINGUR LOC DE MUNCA – (din salariu): Completeaza cerere_230_2013, „Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual”. La capitolul B, inscrie datele Fundatiei Copiii Nostri:

Denumire entitate non-profit: FUNDATIA COPIII NOSTRI

Cod fiscal 4693139,

IBAN RO66 RNCB 0072 0496 9386 0001,

Banca  BCR-Filiala Sector 1, Bucuresti.

b. Daca anul trecut ai obtinut venituri DIN MAI MULTE SURSE (alte venituri in afara de salarii, de ex. drepturi de autor, venituri din chirii, cedarea folosintei bunurilor etc.):  Completeaza dec_200_2013, „Declaratie speciala privind veniturile realizate”. La capitolul III, „DESTINATIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL DATORAT”, punctul 2, „Sponsorizare entitate nonprofit”  datele FUNDATIEI COPIII NOSTRI trebuie, de asemenea, completate. La mentiunea „Suma” nu este necesara completarea, calculul va fi facut automat de Adm. Financiara. Formularul se depune direct la registratura organului fiscal sau se trimite prin posta, cu confirmare de primire. Data limita a depunerii / trimiterii este 25 mai 2014 (data depunerii sau a postei).

Multumim anticipat si speram ca vei decide sa  directionezi aceste sume Fundatiei Copiii Nostri, in beneficiul copiilor defavorizati.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: