Skip to content
04/10/2011 / fcn61

Clarificari – papetarie si rechizite scolare (04.10.2011)

Ca urmare a intrebarilor primite pentru documentatia de atribuire Papetarie si rechizite scolare, publicata in data de 28.09.2011 va facem cunoscute urmatoarele informatii suplimentare referitoare la produsele solicitate:

Nr. crt

Intrebare

Raspuns

1.  Acuarelele sunt acrilice sau cu ulei? Acuarele scolare, pe baza de apa, prezentate fie  in cutii din material plastic cu capac transparent, diametru pastila cca. 24mm fie  in cutii din material plastic ambalate in blister de carton.
2. Agrafe 25 mm –   trebuie sa fie colorate sau simple ? Agrafe simple, din metal nichelat, inoxidabil, ambulate 100 buc/cutie.
3. Ascutitori –  trebuie sa fie din lemn,metal sau plastic . Simpla sau dubla ? Ascutitorile trebuie sa fie simple,  pt. un singur tip de creion (standard), sa fie prevazuta cu recipient de colectare si sa aibe sistemul de ascutire din aliaj de aluminiu.
 4. Banda adeziva pt.vopsit 25mmx50m –  va referiti la banda adeziva din hartie , folosite pentru a acoperii anumite suprafete inainte de vopsire ? Da.
 5. Banda adeziva pentru ambalaj  –  ce dimensiuni/ culori  trebuie sa aiba ? 48mm x 50m, culoare maro
 6. Blocnotes A5 legat cu spirala  –  filele sa fie tip matematica sau dictando (albe, fara linii) Filele blocnotesurilor trebuie sa fie fara linii.
 7. Cd-blank  –  trebuie CD-RW sau CD-R  (re-writable sau writable) CD-R de 700 MB (80 min) – pot fi ambalate individual sau in pachete de maximum 25 de bucati
 8. DVD-blank  – trebuie DVD-RW sau DVD-R  (re-writable sau writable) DVD-R – discuri inregistrabile cu capacitate de 4,7 MB, viteza de imprimare 16X.
 9. Etichetele auto colante –  ce dimensiuni sa aiba ?  Pe rola , sau pe A4  ? Etichete autoadezive A4 100buc/top, dimensiuni  52,5×35 mm -32 buc / coala A4.
10. Lipici solid –  pentru hartie , sau pentru alte materiale ? Lipici solid pentru hartie,  ambalat in tub 10 sau 15 g, aplicare prin rotire si presare, netoxic.
 11. Tempera  –  cate culori trebuie sa fie / set ? Set cu 10 culori, ambalate in tuburi de 16ml .

Va rugam sa aveti in vedere aceste precizari. Va multumim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: