Skip to content
03/10/2011 / fcn61

03.10.2011 – Clarificari documentatie jucarii2

Ca urmare a unei solicitari de clarificari pe care am primit-o pentru documentatia de atribuire a contractului de jucarii2, va oferim raspunsurile la intrebarile pe care le-am primit:

1. Ca dovada a demararii implementarii standardului ISO 9000-2008, este acceptat contractul incheiat cu o firma de consultanta pentru obtinerea acestuia ?
In documentatia transmisa ofertantilor, solicitam „Dovada ca ofertantul implementeaza un sistem de management al calitatii conform cu standardul ISO 9001:2008  respectiv Certificat ISO9001 in termen de valabilitate la data depunerii ofertei, în copie conformă cu originalul, semnată şi ştampilată”. Contractul incheiat cu firma de consultanta nu este suficient, trebuie sa prezentati dovada  ca sistemul de management al calitatii a fost deja auditat si este certificat.
2.  Care este termenul de livrare al produselor ? ( aproximativ) 
Termenul de livrare va fi negociat cu ofertantul castigator. Ne dorim ca jucariile sa ajunga in centre in cel mai scurt timp posibil. Nu impunem un anumit termen de livrare in acest moment, insa termenul de livrare este limitat indirect de termenii si conditiile din documentatia de atribuire publicata
3. Produsele ce urmeaza a fi livrate trebuie sa fie identice cu mostrele , sau este suficient sa fie in aceeasi clasa de calitate ? Sunt produse la care se solicita mai multe variante ( de ex. papusi, jocul de modelaj, masinutele, etc) , iar ca si mostra este solicitat un singur model . Produsele livrate vor diferi de mostre ca si forma si culoare , calitatea insa fiind aceeasi . Sunt acceptate ?
Pentru produsele pentru care in documentatie sunt solicitate mai multe variante, este suficient sa prezentati o mostra. Sunt acceptate produse de acelasi tip, care au insa culori / forme / modele similare si aceeasi calitate. Va rugam sa aveti in vedere ca in propunerea tehnica acestea trebuie prezentate detaliat (ca de altfel toate celelalte produse).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieti la adresa de email fcn_ro@clicknet.ro sau la nr. de fax 0318165286,
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: